Patrick Hendriks

Patrick Hendriks
Email: p.hendriks@verzuimondercontrole.nl
Telefoon: 06 -1841 0367
CV: Klik hier om het CV te bekijken.


Waar ben ik goed in
Het is kenmerkend dat ik op alle vlakken van Verzuim/Arbo over meer dan generieke kennis beschik. Na een intake weet ik de juiste strategie te bedenken en de passende expertise te betrekken. Kortom het vereenvoudigen van complexe situaties en het vereenvoudigen van (geautomatiseerde) processen ligt hierin opgesloten. Mijn Inkoopervaring heeft kostenbewustzijn in mijn tweede natuur gebracht. En als consultant beschik ik over adviesvaardigheden.

Mijn kern als mens
Met moed, ervaring en een plan realiseer ik de beoogde resultaten. Als mens ben ik open, toegankelijk, innovatief en streef ik met humor en daadkracht naar verbeteringen en besparingen.

Kernwoorden: Toegankelijk, daadkrachtig en pragmatisch.

Wat heb ik gedaan
Met een Personeel en Organisatie (P&O/HRM) achtergrond heb ik allround ervaring met personele aangelegenheden. Sedert de Wet Verbetering Poortwachter heeft de wetgeving en de pragmatische benadering rond verzuim en Arbowetgeving mij nooit meer losgelaten. Deze kennis pas ik toe bij mijn interim rollen als Projectleider en Sr. Inkoopbuyer van HR-gerelateerde diensten en producten. Daarbij ben ik kostenbewust. Denk ook aan de keuze publiek of privaat verzekeren en premiedifferentiatie.

Waarom ik werk met POMbetuwe
Met de initiators heb ik een klik, dus ik voel me thuis bij het gedachtegoed.

Bovendien zijn we complementair aan elkaar.Patrick Hendriks