Magda Visser

Magda Visser
Email: info@zelfontwikkelaar.nu
Telefoon: 06 – 23 83 22 93
CV: Klik hier om het CV te bekijken.

Waar ben ik goed in
Koersen vanuit je kern zet je in je kracht! Het is mijn passie om jonge, getalenteerde mensen (meer) in verbinding te laten zijn met hun kern, hun essentie. Ik laat hen op een snelle en effectieve manier inzicht krijgen in hun eigen gebruiksaanwijzing, in wat hen drijft en hoe ze zichzelf soms saboteren. Via bewustwording kunnen ze vanuit hun kern leven en werken.

Mijn kern als mens
Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak en hebben het gevoel dat alles er echt mag zijn. Ik ben inspirerend, betrokken, authentiek, veelzijdig, creatief en zorgvuldig.

Wat heb ik gedaan
Vanaf 1999 gewerkt als zingevingsbegeleider en coachen met kunstzinnige werkvormen. Dit gevolgd dor in 2005 te starten als zelfstandig counselor. Naast individuele begeleiding diverse cursussen en workshops verzorgd. In deze periode ook verschillende opleidingen gevolgd. In 2009 valt alles samen en bundel ik mijn levens-, studie- en werkervaring in mijn eigen praktijk ´Zelfontwikkelaar´. Vanuit deze praktijk ondersteun en coach ik jonge werknemers en teams in het beter snappen van zichzelf en elkaar. Daarnaast begeleid ik verschillende managementteams op het gebied van samenwerking en effectiviteit.
Waarom ik werk met POMbetuwe
Ik werk met POM omdat ik geloof in de gemeenschappelijke visie van openheid, respect en samenwerking. Zowel naar elkaar als naar opdrachtgevers. POMbetuwe heeft daarbij een brede expertise in huis zodat altijd maatwerk aan opdrachtgevers kan worden geboden.Magda Visser