Ingrid Polfliet

Ingrid Polfliet
Email: Ingrid.Polfliet@voortschrijdendinzicht.com
Telefoon: 06 -5176 0388
CV: Klik hier om het CV te bekijken.


Waar ben ik goed in
Ik sla een brug tussen het operationele kader en het strategisch kader en begrijp en vertaal de wensen en eisen van deze collega’s in concrete activiteiten.
Ik ben toegankelijk, creëer snel draagvlak en commitment door verschillende partijen bij elkaar te brengen en te informeren en communiceren.
Ik weet meer uit de medewerkers te halen, door bewustwording te verhogen, te concentreren op mogelijkheden, je eigen waarde daardoor te verhogen en je bijdrage binnen het team te doen stijgen.

Mijn kern als mens
Ik sta voor wat ik doe. Ik ben zo helder mogelijk. Ik ben een doener en bereik het resultaat.

Kernwoorden: Doortastend, transparant, bemiddelend

Wat heb ik gedaan
Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van diverse (IT) projecten, het (interim) aansturen van afdelingen en coachen van mensen. Ik heb daardoor kennisgemaakt met een keur aan organisaties zoals banken, chemie, auto verlichting, keukens, energie, telecom, financiële zorg, zorgverlener, uitgeverij, koffie tot copyrights stellen.
Of het nu de implementatie van een tool is, het professionaliseren van een team, het op de rit zetten van nieuwe processen, procedures en rapportages, het inzichtelijk zoeken en vinden van doel en resultaat, het komt allemaal op de een of andere manier aan de orde. Dynamisch doen verbeteren in meestal kleine stappen is wat ik creëer.

Mijn praktische kennis en kunde hou ik bij door diverse trainingen en workshops te volgen, zoals lean six sigma, scrum en projectmanagement.

In september 2011 ben ik mijn eigen onderneming Voortschrijdend Inzicht gestart. Mijn keuze vrijheid is daardoor vergroot en mijn passie en plezier zijn alleen maar verder toegenomen.

Waarom ik werk met POMbetuwe
Het enthousiasme en het samenwerken met andere professionals stel ik bijzonder op prijs. Als ZZP’er moet je je bewust zijn, dat je kennis en kunde verrijkt door deze met anderen te delen en zelf weer te kunnen leren. Intervisies zijn een bron van energie en lerend vermogen.Ingrid Polfliet