Henk Klein Gunnewiek

Henk Klein Gunnewiek
Email: HenkKleinGunnewiek@POMbetuwe.nl
Telefoon: 06 - 33 67 03 97
CV: Klik hier om het CV te bekijken.

Waar ben ik goed in
Communiceren in beelden, energie en plezier brengen in het werk en leiding geven met een menselijke maat.

Mijn kern als mens
Door het inzetten van creativiteit maak ik “een voorstelling van iets”; een beeld volgens De Dikke van Dale. Met het omzetten van tekst of woorden in een voorstelling zorg ik voor leuke communicatie en het beter overkomen van de boodschap die je wilt brengen.

Daarnaast wil ik mensgericht werken, zowel in het begeleiden van bedrijfsbijeenkomsten als in een leidinggevende situatie. Een rustpunt zijn voor de mensen met wie je werkt. Ze energie geven in de werkzaamheden die ze doen of de persoon die ze zijn. Om zo vanuit de groei die ontstaat, samen met plezier en creativiteit als organisatie beter te zijn.

Kernwoorden: Creatief – Inspirerend – Organisatiekameleon

Wat heb ik gedaan
Bij NS Reizigers heb ik gewerkt in leidinggevende functies waarbij drie maanden werken in York bij Nedrailways bij mij onbewust iets had veranderd. Het bleek uiteindelijk de kentering in mijn loopbaan. Keuzes maken en zoeken naar wat je wil, leidde tot de start van mijn eigen bedrijf.

Op 9-9-2008 ben ik als zelfstandige gestart met IDHKG, beeldende consultancy. Beelden inzetten bij verandertrajecten, projecten, heidagen en nog veel meer voor zowel overheden, verenigingen en bedrijven. Een tekening die ik maak helpt dan in de communicatie.

En in 2015 met Wim de Rooij gestart aan de oprichting van POMbetuwe.

Waarom ik werk met POMbetuwe
Met plezier en creativiteit aan de slag laten gaan in je werk. Dat kan ik nu en ik kan andere mensen persoonlijk of als groep laten groeien in en laten genieten van de dingen die ze doen. Dat doen met mensen die dat ook willen vind ik geweldig!Henk Klein Gunnewiek