Elmar Dekker

Elmar Dekker
Email: info@kinova.nl
Telefoon: 06 - 54 31 72 45
CV: Klik hier om het CV te bekijken.


Waar ben ik goed in
Vinden van oplossingen, echt meedenken met de klant en meer bieden dan ergonomie: ook technisch en creatief ben ik goed. Bij de werkplekadviezen die ik geef wil ik mensen altijd het plezier en de ontspanning laten ervaren van een goed ingestelde werkplek. Ik zet me vol in om eventuele fysieke klachten mee op te lossen of te voorkomen.

In de andere tak van mijn bedrijf, advisering bij productontwikkeling, denk ik niet alleen ergonomisch, maar ook technisch en creatief mee bij het maken van het product. Ik ben in mijn element als ik samen met anderen een goed en onderscheidend product kan ontwikkelen.

Mijn kern als mens
Door mijn oprechte interesse in mensen maak ik echt contact en werk ik graag samen. Ik leef op als ik oplossingen mag bedenken voor ergonomische of technische problemen. Daarbij heb ik een groot hart voor duurzame inzetbaarheid van mensen en een duurzame wereld. ‘Aandacht voor mens en omgeving’ is daarom ook de kern van mijn bedrijf en mijzelf.

Kernwoorden: Aandacht, rust, verbinden, open, duurzaamheid en oplossingsgerichtheid.

Wat heb ik gedaan
Ik ben afgestudeerd als Werktuigbouwkundige, en daarna als Bewegingstechnoloog (ergonoom) aan de Haagse Hogeschool. Kort na mijn opleiding startte ik mijn bedrijf Kinova. Sindsdien geef ik ergonomische adviezen voor het goed instellen van werkplekken, ergonomisch advies bij productontwikkeling en ben ik zelfstandig uitvinder.

Waarom ik werk met POMbetuwe
Ik houd van de oprechte en brede werkwijze van POMbetuwe. Hun visie is, net als die van mij, dat het vinden van oplossingen voor de klant altijd centraal staan. En omdat vragen van mijn klanten ook buiten mijn expertise kunnen vallen heb ik graag een netwerk van gelijkgestemde ondernemers om me heen waar ik met vertrouwen naar doorverwijs. Dat netwerk vind ik bij POMbetuwe.Elmar Dekker