Teun Vlastuin

Teun Vlastuin
Email: tvlastuin@hotmail.com
Telefoon: 06 - 1320 1857
CV: Klik hier om het CV te bekijken.


Waar ben ik goed in
Verbeteren en stroomlijnen van organisaties, door het inzetten van de juiste ondersteunende ICT. Betrekken en motiveren van de medewerkers uit de organisatie.

Mijn kern als mens
Conceptueel denker die met ervaring en inzicht problemen in een breder kader weet te plaatsen. Daarbij deze in staat deze te vertalen naar innovatieve en direct toepasbare oplossingen.

Kernwoorden: Resultaatgericht, concreet, creatief, analytisch.

Wat heb ik gedaan
Ruim twintig jaar ervaring als adviseur in grote en kleinere organisaties gezorgd voor een goede werkstructuur. Insteek daarbij is dat automatisering dienend dient te zijn aan de organisatie en de organisatie zich zo min mogelijk hoeft aan te passen aan automatiseringssystemen. Vooral actief bij verbeterprojecten in de sectoren industrie, groothandel, informatiemanagement, logistieke- en financiële dienstverlening.

Automatiseringservaring met software-pakketselecties (ERP/CRM/WMS/e-Commerce en integraties en implementatie van ERP systemen

Waarom ik werk met POMbetuwe
Onderdeel zijn van een netwerk van professionals vind ik belangrijk. POMbetuwe is zo’n netwerk waarmee we onze (potentiële) klanten een breed pakket van diensten aanbieden.