Peter Gerritsen

Peter Gerritsen
Email: info@psydos.nl
Telefoon: 06 - 26 17 01 40
CV: Klik hier om het CV te bekijken.


Waar ben ik goed in
Ik ben goed in mensen laten zien waar ze hun kwaliteit ligt en waarin ze kunnen groeien. Dit doe ik met scherpe observaties, aandacht en geduld.

Mijn kern als mens
Het beste uit mensen halen. Dat is mijn drijfveer! Dat doe ik door mensen inzicht te geven waarin ze nog kunnen groeien, want zelfbewustzijn staat aan de basis van groei. Maar net zo belangrijk vind ik het om iemand te laten zien waar hij/zij goed in is. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Wat ik wil is mensen er (weer) aan herinneren aan wat voor kwaliteiten ze in huis hebben en hoe zij dat op een praktische manier kunnen benutten. Met mijn feedback wil ik dat inzicht geven. Humor en aandacht is verder een belangrijk onderdeel in mijn manier van werken. Ik wil namelijk dat mensen zelfreflectie niet als vervelend ervaren, maar als nieuwe kans zien om te leren.

 Kernwoorden: Analytisch, creatief, praktisch en humor.

Wat heb ik gedaan
Ik heb tijdens en na mijn studies HRM en Psychologie op verschillende werkplekken gezeten. Van een advocatenkantoor tot aan een re-integratiebureau. Al deze werkervaring binnen verschillende sectoren zijn voor mij leerzaam geweest om te weten HOE mensen werken.

Na afronding van de studie Psychologie wilde ik mijn opgedane vaardigheden toepassen om mensen te kunnen helpen. Bij Annika van den Hoek vond ik de gedeelde passie voor psychologie, training, coaching en observeren. Ook op persoonlijk vlak vullen wij elkaar goed aan. In 2013 hebben wij Psydos opgericht. We werken met ZZP-trainers, trainingsbureaus en organisaties. Voor de gemeente Almere begeleiden we momenteel 13 interne trainers. Een opdracht waarin we met heel veel plezier en goede energie samenwerken om interne kennis en talenten optimaal te benutten! Wil je weten hoe we werken? Kijk dan op onze website.

Waarom ik werk met POMbetuwe
Het mooie aan de samenwerking met POMbetuwe vind ik de kracht van gebundelde kwaliteiten. Met een heel netwerk van adviseurs samenwerken om oplossingen te kunnen bieden. De wil om iemand daadwerkelijk van een probleem af helpen is een manier van werken die ik bij POMbetuwe terug vind.Peter Gerritsen