Hubrien Meijaard

Hubrien Meijaard
Email: info@hubrien.nl
Telefoon: 06-2032 1219
CV: Klik hier om het CV te bekijken.


Waar ben ik goed in
Met het in balans brengen van geld en gevoel help ik ondernemende mensen om hun geldzaken duurzaam op orde te brengen en te houden.

Mijn kern als mens
Ik zie mijzelf als een sociaal ondernemer. Ik kijk graag naar de langere termijn en wil voor onze kinderen een mooiere wereld achterlaten. Ik vind het dan ook interessant om te filosoferen over de rol van geld in deze wereld. Hoe zou het anders, oprechter en eerlijker kunnen. Ik sta open voor vernieuwingen en geloof in leven vanuit je hart, zonder je hoofd daarbij te verliezen.

Kernwoorden: Sociaal, duurzaam en betrokken

Wat heb ik gedaan
Duurzaam financieel advies voor ondernemingen en ondernemende mensen die hun geldzaken goed willen regelen.

Oprichter van WoekerpolisVrij. Dit is het eerste initiatief dat de consument zelfstandig in staat stelt om zijn (veel te dure) beleggingsverzekering in 7 duidelijke stappen te “ontwoekeren”. Co-creator “Groen Geld” wat staat voor duurzame, groene en maatschappelijk verantwoorde ondernemen. Innovatieve producten ontwikkeld waaronder “GroenGoud”.

Waarom ik werk met POMbetuwe
De beste resultaten bereik je als je samenwerkt. En dan uiteraard met andere betrokken ondernemers die allemaal als belangrijkste uitgangspunt hebben: hun klanten echt helpen. POMbetuwe is zo’n groep ondernemers: daarom dus!Hubrien Meijaard