Eveline Sissing

Eveline Sissing
Email: eveline@menneske.nl
Telefoon: 06 - 1714 5828
CV: Klik hier om het CV te bekijken.


Waar ben ik goed in
Mensen en organisaties adviseren bij communicatie en begeleiden in processen.

Mijn kern als mens
Ik treed mensen en situaties altijd open en enthousiast tegemoet. Met compassie en duidelijkheid. Insteek is altijd de behoefte om te helpen, maar ook om zelf te leren. Ik ben creatief in denken en doen en stevig en resultaatgedreven in uitvoering. Humor en positieve energie zijn onmisbaar in mijn omgeving.

Kernwoorden: communicatieadvies, procesbegeleiding, coaching en conceptontwikkeling.

Wat heb ik gedaan
Na een letterenstudie in Utrecht ben ik in 2000 gaan werken ik in de communicatie. Om te beginnen in een museum en daarna vijf jaar bij een communicatiebureau. In 2007 sloot ik me aan bij De Smaakmakers Communicatie en sinds begin 2016 heb ik een eigen label: menneske – communicatie en processen.

Diverse organisaties en projecten heb ik mogen versterken met mijn communicatiekracht en –kennis. Mijn portfolio geeft een allroundplaatje: van strategische (corporate) communicatie en social media campagnes tot het verbinden van stakeholders en managen van een digitaal platform. Woordvoering, congressen organiseren en medewerkers één op één coachen.

Voor een completer beeld van mij en mijn werk kijk je op mijn website: www.menneske.nl

Waarom ik werk met POMbetuwe
Ik geloof in samenwerken, in de kracht van netwerken. Henk, Wim en ik denken daar hetzelfde over en ik ben ervan overtuigd dat we elkaar sterker kunnen maken.Eveline Sissing