Annika van den Hoek

Annika van den Hoek
Email: info@psydos.nl
Telefoon: 06 – 45 86 54 31
CV: Klik hier om het CV te bekijken.


Waar ben ik goed in
Observeren van gedrag en dit, op een empathische en coachende wijze teruggeven aan mensen in de vorm van dienstbare feedback.

Mijn kern als mens
Ik ben sociaal, gedreven en ga voor kwaliteit. Met mijn enthousiaste persoonlijkheid en mijn passie voor feedback en voor het trainersvak weet ik mensen mee te nemen. Ik zoek graag het raakvlak van de wetenschap en de praktijk op. Kwaliteit en zorg zijn daarbij mijn leidraad, of ik nu een feedbackrapport schrijf, een training verzorg of in gesprek ben met een trainer.

Mijn coachende vaardigheden en empathisch vermogen helpen me om de mensen om mij heen de juiste aandacht te geven. Met mijn talent voor scherp observeren en feedback geven draag ik bij aan de groei van trainers op een persoonlijke, constructieve manier. Ik ben blij als een iemand zich volledig geZIEN voelt. Als iemand groeit in het trainersvak, in kracht, met mij als metaforische trap.

Kernwoorden: Enthousiast – Sociaal – Analytisch – Vakprofessional

Wat heb ik gedaan
Sinds mijn afstuderen in 2011 als Psychologe (sociale psychologie) aan de Universiteit van Utrecht heb ik diverse freelance projecten gedaan op het gebied van onderzoek, verandermanagement, organisatieadvies en projectmanagement, waaronder voor de gemeente Zwolle en voor de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en vechtstreek.

In 2013 bracht ik mijn talent voor observeren, analyseren en feedback geven samen met mijn passie voor training en coaching in de oprichting van ons bedrijf Psydos. Ons? Ja! Want met mijn collega Peter Gerritsen vorm ik een sterk, aanvullend duo. We werken met ZZP-trainers, trainingsbureaus en organisaties. Voor de gemeente Almere begeleiden we momenteel 13 interne trainers. Een opdracht waarin we met heel veel plezier en goede energie samenwerken om interne kennis en talenten optimaal te benutten! Wil je weten hoe we werken? Kijk dan op onze website.

Waarom ik werk met POMbetuwe
Ik werk met POM omdat ik geloof in krachten bundelen. Het geheel is meer dan de som der delen en de klant is degene die daarbij in de eerste plaats gebaad is. Dat belang, die missie deel ik met POM. Verder ervaar ik het contact met Wim en Henk als erg plezierig; open, waarderend en altijd met goede energie.Annika van den Hoek